| Da li si sujeverna? | |
|
|
Àóòîð | Ïîðóêà |
---|
Ana Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 391 Age : 32 Location : Tu sam negde! Registration date : 09.06.2008
| Íàñëîâ: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:30 pm | |
| http://www.pcelica.co.yu/zabava/testovi/sujeverje/sujeverje.phpmeni ispalo Osećaš da se u prostoru između neba i zemlje dešava mnogo toga što ne možeš razumom objasniti. Gde je granica u kojoj prestaje svemir? Šta bi bilo da propadneš kroz crnu rupu? To su pitanja koja ti povremeno prolete kroz glavu. Ali, sigurna si da postoje mnogo bolji načini od toga nego da to otkriješ gledajući u pasulj, okrećući šoljice kafe i posećujući kojekakve vračare i gatare. Nisi sujeverna, ali veruješ da ima nešto i u tim zabavnim igricama i testovima koji ti otkrivaju kakva si... Pa dobro, i ovo je jedna takva igra. | |
|
| |
.:.Dora Luvs Podrscanin.: Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 844 Age : 33 Location : u podrascaninovom zagrljaju forever... Registration date : 15.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:37 pm | |
| HLADNOKRVNA MAÈKA Da proðeš ispod lestvi, crna maèka ti prepreèi put, a prve osobe koje ujutru vidiš budu opatica, odžaèar; i trudnica, ti bi samo odmahnula rukom. "Ništa mi neæe pokvariti ovaj dan, a ni ružne vesti ni..." pevušila bi lagano. Ipak nemoj biti tako hladnokrvna kada se radi o momcima. Znaš i ti da malo razmene energije ne škodi. Uputiš li povremeno neke lepe misli u njegovom smeru - ko zna? Možda ih on uhvati... A ostalo bude zapisano u ljubavnim romanima. | |
|
| |
Natasa Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 541 Registration date : 13.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:39 pm | |
| meni Da li si sujeverna - odgovor HLADNOKRVNA MAČKA Da prođeš ispod lestvi, crna mačka ti prepreči put, a prve osobe koje ujutru vidiš budu opatica, odžačar; i trudnica, ti bi samo odmahnula rukom. "Ništa mi neće pokvariti ovaj dan, a ni ružne vesti ni..." pevušila bi lagano. Ipak nemoj biti tako hladnokrvna kada se radi o momcima. Znaš i ti da malo razmene energije ne škodi. Uputiš li povremeno neke lepe misli u njegovom smeru - ko zna? Možda ih on uhvati... A ostalo bude zapisano u ljubavnim romanima. o bozhe nije valjda da ljudi veruju da ce se nesto dogoditi ako ujutru vide opaticu odzacara i trudnicu..........ili ako prodju ispor lestvi koja bolest | |
|
| |
Ana Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 391 Age : 32 Location : Tu sam negde! Registration date : 09.06.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:40 pm | |
| ma n verujem ni ja ali ipak ako mi je zabavno da radim testove po novinama i netu..... | |
|
| |
ANNIE 4EVER
Áðî¼ ïîðóêà : 1329 Age : 31 Location : Siempre con RBD...LOS AMO Registration date : 13.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:41 pm | |
| HLADNOKRVNA MAČKA Da prođeš ispod lestvi, crna mačka ti prepreči put, a prve osobe koje ujutru vidiš budu opatica, odžačar; i trudnica, ti bi samo odmahnula rukom. "Ništa mi neće pokvariti ovaj dan, a ni ružne vesti ni..." pevušila bi lagano. Ipak nemoj biti tako hladnokrvna kada se radi o momcima. Znaš i ti da malo razmene energije ne škodi. Uputiš li povremeno neke lepe misli u njegovom smeru - ko zna? Možda ih on uhvati... A ostalo bude zapisano u ljubavnim romanima | |
|
| |
Áðî¼ ïîðóêà : 844 Age : 33 Location : u podrascaninovom zagrljaju forever... Registration date : 15.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:49 pm | |
| meni tashi i sanji isto...a meni drugarica kaze na okruglu sahtu ako nagazis bice ti srecan dan a ako nagazis kockastu bice ti los dan....ja ne verujem u to.... | |
|
| |
Ana Admin
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Wed Jul 02, 2008 2:52 pm | |
| i tak kako.... ili ima kao kad idis crnu macku...vratis se 3 koraka nazad...msm b zv | |
|
| |
^^Dulce_Maria^^
Áðî¼ ïîðóêà : 811 Age : 30 Location : svinjac Registration date : 18.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Thu Jul 03, 2008 4:37 pm | |
| isto kao kod dore i sanje | |
|
| |
ANNIE 4EVER
Áðî¼ ïîðóêà : 1329 Age : 31 Location : Siempre con RBD...LOS AMO Registration date : 13.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Fri Jul 04, 2008 9:10 am | |
| joj ali ja jesam sujeverna..npr nikad ne stavljam tasnu na pod...i stalno nosim jednu srecnu narukvicu...lol | |
|
| |
^^Dulce_Maria^^
Áðî¼ ïîðóêà : 811 Age : 30 Location : svinjac Registration date : 18.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? Fri Jul 04, 2008 2:28 pm | |
| sto ne stavljas tasnu na pod? | |
|
| |
Sponsored content
| Íàñëîâ: Re: Da li si sujeverna? | |
| |
|