blabla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

blabla

vracen je stari forum i promenjena je adresa www.rbdworld.forumotion.com

HomeHome  PortalPortal  ÒðàæèÒðàæè  Latest imagesLatest images  Ðåãèñòðó¼ ñåÐåãèñòðó¼ ñå  Ïðèñòóïè  Videos  

Da li si sujeverna?

Go down 
5 posters
ÀóòîðÏîðóêà
Ana
Admin
Ana

Áðî¼ ïîðóêà : 391
Registration date : 09.06.2008

Da li si sujeverna? Empty
ÏîðóêàÍàñëîâ: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:30 pm

http://www.pcelica.co.yu/zabava/testovi/sujeverje/sujeverje.php

meni ispalo

Osećaš da se u prostoru između neba i zemlje dešava mnogo toga što ne možeš razumom objasniti. Gde je granica u kojoj prestaje svemir? Šta bi bilo da propadneš kroz crnu rupu? To su pitanja koja ti povremeno prolete kroz glavu. Ali, sigurna si da postoje mnogo bolji načini od toga nego da to otkriješ gledajući u pasulj, okrećući šoljice kafe i posećujući kojekakve vračare i gatare. Nisi sujeverna, ali veruješ da ima nešto i u tim zabavnim igricama i testovima koji ti otkrivaju kakva si... Pa dobro, i ovo je jedna takva igra.
Íàçàä íà âðõ Go down
.:.Dora Luvs Podrscanin.:
Admin

Áðî¼ ïîðóêà : 844
Registration date : 15.05.2008

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:37 pm

HLADNOKRVNA MAÈKA
Da proðeš ispod lestvi, crna maèka ti prepreèi put, a prve osobe koje ujutru vidiš budu opatica, odžaèar; i trudnica, ti bi samo odmahnula rukom. "Ništa mi neæe pokvariti ovaj dan, a ni ružne vesti ni..." pevušila bi lagano. Ipak nemoj biti tako hladnokrvna kada se radi o momcima. Znaš i ti da malo razmene energije ne škodi. Uputiš li povremeno neke lepe misli u njegovom smeru - ko zna? Možda ih on uhvati... A ostalo bude zapisano u ljubavnim romanima.
Íàçàä íà âðõ Go down
Natasa
Admin
Natasa

Áðî¼ ïîðóêà : 541
Registration date : 13.05.2008

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:39 pm

meni Da li si sujeverna - odgovor
HLADNOKRVNA MAČKA
Da prođeš ispod lestvi, crna mačka ti prepreči put, a prve osobe koje ujutru vidiš budu opatica, odžačar; i trudnica, ti bi samo odmahnula rukom. "Ništa mi neće pokvariti ovaj dan, a ni ružne vesti ni..." pevušila bi lagano. Ipak nemoj biti tako hladnokrvna kada se radi o momcima. Znaš i ti da malo razmene energije ne škodi. Uputiš li povremeno neke lepe misli u njegovom smeru - ko zna? Možda ih on uhvati... A ostalo bude zapisano u ljubavnim romanima.

o bozhe nije valjda da ljudi veruju da ce se nesto dogoditi ako ujutru vide opaticu odzacara i trudnicu..........ili ako prodju ispor lestvi lol! koja bolest
Íàçàä íà âðõ Go down
https://rebelde-forum.forumsc.net
Ana
Admin
Ana

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:40 pm

ma n verujem ni ja ali ipak ako mi je zabavno da radim testove po novinama i netu.....
Íàçàä íà âðõ Go down
ANNIE 4EVER

ANNIE 4EVER

Áðî¼ ïîðóêà : 1329

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:41 pm

HLADNOKRVNA MAČKA
Da prođeš ispod lestvi, crna mačka ti prepreči put, a prve osobe koje ujutru vidiš budu opatica, odžačar; i trudnica, ti bi samo odmahnula rukom. "Ništa mi neće pokvariti ovaj dan, a ni ružne vesti ni..." pevušila bi lagano. Ipak nemoj biti tako hladnokrvna kada se radi o momcima. Znaš i ti da malo razmene energije ne škodi. Uputiš li povremeno neke lepe misli u njegovom smeru - ko zna? Možda ih on uhvati... A ostalo bude zapisano u ljubavnim romanima
Íàçàä íà âðõ Go down
Admin

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:49 pm

meni tashi i sanji isto...a meni drugarica kaze na okruglu sahtu ako nagazis bice ti srecan dan a ako nagazis kockastu bice ti los dan....ja ne verujem u to....
Íàçàä íà âðõ Go down
Ana
Admin
Ana

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:49 pm

to je malo glupo...
Íàçàä íà âðõ Go down
Admin

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyWed Jul 02, 2008 2:52 pm

i tak kako.... lol!
ili ima kao kad idis crnu macku...vratis se 3 koraka nazad...msm b lol! zv
Íàçàä íà âðõ Go down
^^Dulce_Maria^^

^^Dulce_Maria^^

Áðî¼ ïîðóêà : 811
Registration date : 18.05.2008

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyThu Jul 03, 2008 4:37 pm

isto kao kod dore i sanje
Íàçàä íà âðõ Go down
ANNIE 4EVER

ANNIE 4EVER

Áðî¼ ïîðóêà : 1329

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyFri Jul 04, 2008 9:10 am

joj ali ja jesam sujeverna..npr nikad ne stavljam tasnu na pod...i stalno nosim jednu srecnu narukvicu...lol
Íàçàä íà âðõ Go down
^^Dulce_Maria^^

^^Dulce_Maria^^

Áðî¼ ïîðóêà : 811
Registration date : 18.05.2008

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? EmptyFri Jul 04, 2008 2:28 pm

sto ne stavljas tasnu na pod?
Íàçàä íà âðõ Go down
Sponsored content

ÏîðóêàÍàñëîâ: Re: Da li si sujeverna?   Da li si sujeverna? Empty

Íàçàä íà âðõ Go down

Da li si sujeverna?
Íàçàä íà âðõ 
Ñòðàíà 1 of 1