|
| ..:Leksikon:.. | |
|
+8*DiMiNa_MaLa* Jelena ~*SoY UnA BaRkEn*~ *Mia Colucci* Natasa ANNIE 4EVER ^^Dulce_Maria^^ .:.Dora Luvs Podrscanin.: 12 posters | Àóòîð | Ïîðóêà |
---|
.:.Dora Luvs Podrscanin.: Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 844 Age : 33 Location : u podrascaninovom zagrljaju forever... Registration date : 15.05.2008
| Íàñëîâ: ..:Leksikon:.. Mon May 19, 2008 9:23 am | |
| ..:Leksikon:..
1.Ime i nadimak: 2.Datum roðenja: 3.Vaša omiljena boja i broj: 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: 6.Vaše omiljeno piæe i jelo: 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..: 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku: 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: Deèko/Devojka / Prijateljstvo: Sladoled/Torta: Lepota/Pamet: Škola/Posao: Film/Serija: Ruža/Orhideja: Laž/Licemerje:
Ovde odgovarajte sa DA ili NE.
Da li cenite prijateljstvo: Da li mislite da ste iskrena osoba: Da li vam se desi da ponekad slažete: Da li ste nekada dobili ukor: Da li mislite da ste zreli: Da li ste komunikativni: Da li ste stidljivi: Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da li ste licemerni: Da li ste iskreni:
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... : Volela/o bih da ... : Moj san je da ...: Ljudi su ... : Ljubav je ... : Prijateljstvo je ... :
Prekopirajte sve ovo i popounite leksikon.Baš me zanima vaše razmišljenje! I ja æu popuniti.
P.S. owo sam uzela sa nekog drugog 4uma .. | |
| | | .:.Dora Luvs Podrscanin.: Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 844 Age : 33 Location : u podrascaninovom zagrljaju forever... Registration date : 15.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Mon May 19, 2008 9:27 am | |
| 1.Ime i nadimak: isidora;dora,isi... 2.Datum roðenja: 20.09.1991... 3.Vaša omiljena boja i broj: plava,7,17,6... 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: pas-stafordski terijer,takodje pas... 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: treniram rukomet i odbojku,volim ta 2 + fudbal i vaterpolo... 6.Vaše omiljeno piæe i jelo: pica,cola... 7.Da li imate deèka/devojku,simpatiju.: decka... 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku: fizicki izgled... 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: / 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ: film-americka pita 1,2,3,4,5,6;serija-serano,rebelde,nip/tuck,cari...crtani-sundjer bob
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: kompijuter Deèko/Devojka / Prijateljstvo: prijateljstvo Sladoled/Torta: sladoled Lepota/Pamet: pamet,al da nisam ruzna ko ris Škola/Posao: skola Film/Serija.: film Ruža/Orhideja: ruza Laž/Licemerje: /
Da li cenite prijateljstvo: da Da li mislite da ste iskrena osoba: da Da li vam se desi da ponekad slažete: da Da li ste nekada dobili ukor: ne Da li mislite da ste zreli: da Da li ste komunikativni: da Da li ste stidljivi: ne Da li volite da vam neko poklanja poklone :da,ali ne skupoceni,ja sam skromna... Da li ste licemerni: ne Da li ste iskreni: da
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... : iskrena... Nikad/a ne bih ... : pocinila neki zlocin,pila,drogirala,pusila... Volela/o bih da ... : upoznam c. ronalda i nadala... Moj san je da ...: upoznam c. ronalda i nadala... Ljudi su ... : zivo bice... Ljubav je ... : nesto najlepse Prijateljstvo je ... : naj lepse i treba da se postuje
Ïîñëåäœè èçìåíèî *Isidora* äàíà Wed May 21, 2008 5:55 am. èçìåœåíî óêóïíî 1 ïóòà | |
| | | ^^Dulce_Maria^^
Áðî¼ ïîðóêà : 811 Age : 30 Location : svinjac Registration date : 18.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Wed May 21, 2008 5:07 am | |
| 1.Ime i nadimak:Lana,svinja 2.Datum rodjenja:4.7.1994. 3.Vasa omiljena boja i broj:crvena,siva,crna.br 8 i 5 4.Imate li kucnog ljubimca i koja vam je omiljena zivotinja:Nemam,omiljena zivotinja lisica,pas,vuk 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:Treniram atletiku,omiljeni su mi fudbal,vaterplolo i kosarka 6.Vase omiljeno pice i jelo:Sok od visnje i borovnice,pica i sendvici 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju:simpatiju 8.Sta prvo primetite na devojci/decku:oci 9.Vas omiljeni pisac i knjiga:Daren San,knjige:deca iz lampe 1,2,3,vampirov segrt,bezvremeni,hari poter 1,2,3,4,5,6,7,tuneli krvi,... 10.Vas omiljeni film,serija i crtac:Pritajeno zlo i Kuca od voska,Rebelde,Ren i Stimpi,sundjer bob kockalone,nodi,...
Ovde izaberite
Mobilni telegon/kompjuter:komp Decko/devojka/prijateljstvo:prijateljstvo Lepota/pamet:pamet (slazem se sa tobom dora) Skola/posao:posao Film/serija:serija Ruza/orhideja:ruza Laz/licimerje:/
Ovde odgovarajte DA ili NE
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slazete:da Da li ste nekad odbili ukor:ne Da li mislite da ste zreli:da Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licimerni:ne Da li ste iskreni:da (vec je bilo ovakvo pitanje!)
Dopuni recenicu
Ja mislim da sam...:duhovita Nikad/a ne bih...:uzela decka mojoj drugarici i nikada ne bih lagala drugaricu Moj san je da...:upoznam clanove rbd grupe Ljudi su...:ludi Prijateljstvo...:je nesto bez cega niko ne bi opstao | |
| | | ANNIE 4EVER
Áðî¼ ïîðóêà : 1329 Age : 31 Location : Siempre con RBD...LOS AMO Registration date : 13.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Wed May 21, 2008 12:30 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Sanja,Sanjica 2.Datum roðenja:12.8.1993 3.Vaša omiljena boja i broj:crvena,crna...6 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:nemam,obozavam mace 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:odrojku..volim i fudbal 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:sok od jabuke,pizza,spagete 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:simpatiju 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:oci 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:Meg Kebot, princezin dnevnik/svi delovi/ 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:Step up 1,2, REBELDE, POWER PUFF GIRLS...
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:Mob Deèko/Devojka / Prijateljstvo:Prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:pamet..naravno Škola/Posao:posao Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:da Da li mislite da ste zreli:da Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... :iskrena,i dobra drugarica Nikad/a ne bih ... :slagala osobu koja mi puno znaci Volela/o bih da ... :odem u spaniju i ameriku Moj san je ...:isti kao lanin.... Ljudi su ... :smaraci..ahha salim se Ljubav je ... :nesto najlepse sto moze da ti se dogodi Prijateljstvo je ... nesto sto treba cuvati... | |
| | | Natasa Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 541 Registration date : 13.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Wed May 21, 2008 2:07 pm | |
| :Leksikon:..
1.Ime i nadimak:jelena,jeja,jeca...KOKOSKA 2.Datum roðenja:13.03.1994 3.Vaša omiljena boja i broj:crna,7 i 13 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam cetri kucna ljubimca(4 pasa) i omiljena zivotinja mi je pas i KOKOSKE 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: treniram rukomet i to mi je ujedno omiljen sport 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:jelo sarme,pice di luna sangria 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:trenutno sam alone tj sama.... 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:uf....kako je gradjen i oci 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:srecnica...autor nepoznat 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:film:friday,american pie....itd
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: oba.....ne mogu bez njih...nema sanse Deèko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo......decko dodje i prodje....a prijateljstvo je ono pravo... Sladoled/Torta:sladoled...ne volim torte Lepota/Pamet:pomesano....hahaha...mada vise pamet koj ce mi da sam lepa ako sam glupa ko kurac? Škola/Posao:posao....kakva crna skola.....na posao barem ti placaju mucenje...hahaha Film/Serija:dobar film Ruža/Orhideja:ruza.....ali su i orhideje prelepe Laž/Licemerje:isto mu dodje.....
Da li cenite prijateljstvo:DA,vise od svega Da li mislite da ste iskrena osoba:DA,mislim da jesam Da li vam se desi da ponekad slažete:NARAVNO,nema coveka koji ponekad ne slaze.... Da li ste nekada dobili ukor:hehe....pa jesam.... Da li mislite da ste zreli:pa sad.....onako.....zavisi u cemu....nisam bas nesto zrela....hehe Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:ONAKO,zavisi od situacije Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA,ko ne voli? Da li ste licemerni:NE,to mrzim.....ali iskreno prema onima koji me nerviraju jesam... Da li ste iskreni:DA,veoma,nekada se zbog toga i svadjam
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... :zabavna,komunikativna,iskrena,kokoska...... Nikada ne bih ... :spavala sa deckom u 14 godina ili skinula drugarici decka Volela/o bih da ... : nadjem nekog normalnog decka napokon posle svih debila Moj san je da ...: imam kucu na havajima,srecno se udam i imam dva deteta(musko i zensko) Ljudi su ... : cudna bica.....pogotovu muskarci Ljubav je ... :nesto lepo....sto ja nikada nisam dozivela i jos sam mlada za to Prijateljstvo je ... : sve na svetu ukoliko je iskreno i nema foliranja | |
| | | *Mia Colucci*
Áðî¼ ïîðóêà : 60 Registration date : 24.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Sun May 25, 2008 9:28 am | |
| 1.Ime i nadimak:Katarina,Katja,Kaca,Katjix 2.Datum rodjenja:05.10.1995 3.Vaša omiljena boja i broj:crna,bela,zelena,narandza,roze..Broj:7,17,5 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:Imam,macka,zec,delfin,pas 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:Karate,karate,kosarka,tenis 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:ima ih poono 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:imam 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:swe! 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:/ 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:ima ih puno..nem0gu da nabrajam... Ovde izaberite. Mobilni Telefon/Kompjuter:komp Deèko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstwo Sladoled/Torta:torta Lepota/Pamet:i jedno i druge..hehe Škola/Posao:Skola..Posao jos nemam..hehe Film/Serija:Serija Ruža/Orhideja:Ruza Laž/Licemerje:ni jedno... Ovde odgovarajte sa DA ili NE. Da li cenite prijateljstvo:Da Da li mislite da ste iskrena osoba:Pa nekad jesam a nekad nisam..Ali vise jesam... Da li vam se desi da ponekad slažete:Kad moram...Za drugaricu bih SKORO SWE uradila... Da li ste nekada dobili ukor:Od koga??U skoli nisam...hehe Da li mislite da ste zreli:Narawn0 Da li ste komunikativni:Da Da li ste stidljivi:Ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:Narawno!!Ko to ne woli? Da li ste licemerni:Prema onima koji su prema meni dobri nisam a prema onima koji su prema meni licimerni..Jesam...Uzvracam istom merom! Da li ste iskreni:To pitanje je vec bilo...Ali ajde opet da ponowim...Da Dopuni reèenicu ... Ja mislim da sam ... :zabavna,otkacena,iskrena Nikad/a ne bih ... :UKRALA DECKA DRUGARICI,BILA SPONZORUSA I QRVA... Volela/o bih da ... :Ostwarim swoje snowe koji su moguci..hehe Moj san je da ...:Da nadjem dobrog decka i da se udam(kad bude bilo vreme),da imam veliku kucu,3 deteta,budem voditeljka i pewacica... Ljudi su ... :hmmm...neznam kako da opisem..=) Ljubav je ... :neshto carobno...shto jos uvek nisam dozivela =) Prijateljstvo je ... :neshto lepo na swetu!!Ako je iskreno... | |
| | | ~*SoY UnA BaRkEn*~
Áðî¼ ïîðóêà : 365 Age : 30 Location : con mi Ucker...lo amo..... Registration date : 14.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Mon May 26, 2008 8:44 am | |
| 1.Ime i nadimak:Mia......Luna 2.Datum roðenja:19.11.1993. 3.Vaša omiljena boja i broj:pink....7 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam kornjache i psa... 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:treniram ples,a wolim i rukomet.. 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:sladoled,pepsi........ 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:imam..... 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:ochi,izgled..... 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:pisca nemam,a knjiga Hari Poter 6..... 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:Simpsonowi,Rebelde,Timon I Pumba...
Mobilni Telefon Prijateljstvo Sladoled Pamet: Škola Serija Ruža Laž
Da Da Da Ne Da Da Da Da Ne Da...
Ja mislim da sam ... zabawna,komunikatiwna,druzeljubiwa,crazy....UNA REBELDE.... Nikad/a ne bih ... :prewarila decka,lagala b.f..... Volela/o bih da ... :imam bolji uspeh u shkoli....... Moj san je da ...:upoznam RBD lichno...... Ljudi su ... :zabawna stworenja.... Ljubav je ... :neshto prelepo.... Prijateljstvo je ... neshto bez chega owaj swet ne bi opstao,a ni mi.... | |
| | | Jelena Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 1444 Registration date : 14.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Mon May 26, 2008 8:47 am | |
| - Natasa ::
- :Leksikon:..
1.Ime i nadimak:jelena,jeja,jeca...KOKOSKA 2.Datum roðenja:13.03.1994 3.Vaša omiljena boja i broj:crna,7 i 13 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam cetri kucna ljubimca(4 pasa) i omiljena zivotinja mi je pas i KOKOSKE 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: treniram rukomet i to mi je ujedno omiljen sport 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:jelo sarme,pice di luna sangria 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:trenutno sam alone tj sama.... 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:uf....kako je gradjen i oci 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:srecnica...autor nepoznat 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:film:friday,american pie....itd
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: oba.....ne mogu bez njih...nema sanse Deèko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo......decko dodje i prodje....a prijateljstvo je ono pravo... Sladoled/Torta:sladoled...ne volim torte Lepota/Pamet:pomesano....hahaha...mada vise pamet koj ce mi da sam lepa ako sam glupa ko kurac? Škola/Posao:posao....kakva crna skola.....na posao barem ti placaju mucenje...hahaha Film/Serija:dobar film Ruža/Orhideja:ruza.....ali su i orhideje prelepe Laž/Licemerje:isto mu dodje.....
Da li cenite prijateljstvo:DA,vise od svega Da li mislite da ste iskrena osoba:DA,mislim da jesam Da li vam se desi da ponekad slažete:NARAVNO,nema coveka koji ponekad ne slaze.... Da li ste nekada dobili ukor:hehe....pa jesam.... Da li mislite da ste zreli:pa sad.....onako.....zavisi u cemu....nisam bas nesto zrela....hehe Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:ONAKO,zavisi od situacije Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA,ko ne voli? Da li ste licemerni:NE,to mrzim.....ali iskreno prema onima koji me nerviraju jesam... Da li ste iskreni:DA,veoma,nekada se zbog toga i svadjam
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... :zabavna,komunikativna,iskrena,kokoska...... Nikada ne bih ... :spavala sa deckom u 14 godina ili skinula drugarici decka Volela/o bih da ... : nadjem nekog normalnog decka napokon posle svih debila Moj san je da ...: imam kucu na havajima,srecno se udam i imam dva deteta(musko i zensko) Ljudi su ... : cudna bica.....pogotovu muskarci Ljubav je ... :nesto lepo....sto ja nikada nisam dozivela i jos sam mlada za to Prijateljstvo je ... : sve na svetu ukoliko je iskreno i nema foliranja inace ovo sam ja hahahaha :geek: | |
| | | *DiMiNa_MaLa*
Áðî¼ ïîðóêà : 189 Location : With Anny ewerywhere Registration date : 28.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Wed May 28, 2008 5:29 am | |
| 1.Ime i nadimak: Tamara, Tasha 2.Datum roðenja: 14.01. 3.Vaša omiljena boja i broj: Crvena i plava, a broj 5 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: Nemam ljubimca a zivotinje obozavam tako da nemam omiljenu 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: Tenis mi je omiljeni 6.Vaše omiljeno piæe i jelo: Sprite i pizza 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..: Hmmmm........sta te briga?? :P 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku: Svasta....XD! Prvo kosu, oci, glas.......aaaa ne znam bwe 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: ................ 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ: Americka pita, seriju i nemam neku bas omiljenu a crtani..hahahaha....odavno nisam gledala ni jedan
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: Kompjuter Deèko/Devojka / Prijateljstvo: Decko Sladoled/Torta: Sladoled Lepota/Pamet: Lepota...hahahah.....pa oboje naravno..hahaha Škola/Posao: Posao :P Film/Serija: Serija Ruža/Orhideja: Ruza Laž/Licemerje: Ni jeno ni drugo ni trece XD
Da li cenite prijateljstvo: Naravnoo Da li mislite da ste iskrena osoba: Nadam se Da li vam se desi da ponekad slažete: Naravno Da li ste nekada dobili ukor: Ne Da li mislite da ste zreli: Msm da jesam Da li ste komunikativni: Aham Da li ste stidljivi: Onako Da li volite da vam neko poklanja poklone: Ko jos to ne voli?? :shock: Da li ste licemerni: Neee Da li ste iskreni: Daaa
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... : Dobra drugarica Nikad/a ne bih ... : Ubila nekoga Volela/o bih da ... : upoznam Dimu i Kalomoiru :P Moj san je da ...: Pa da upoznam Dimu i Kalomoiru Ljudi su ... : Debili....hahahaha.....najsavrsenija bica do sada Ljubav je ... : Nesto najlepse na svetuuuu Prijateljstvo je ... : I to isto | |
| | | *AnitA*
Áðî¼ ïîðóêà : 361 Location : sa anom bih vodila i znanje imanje! Registration date : 31.05.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Sun Jun 01, 2008 12:45 pm | |
| 1.Ime i nadimak:anita,anja,jagodica bobica 2.Datum roðenja:26.01. 3.Vaša omiljena boja i broj:crvena,7,21 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:kuce 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:rukomet,folklor 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:koka-kola,pizza,sendvic 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:naravno 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:oci,stav 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:paolo koeljo/veronika je odlucila da umre 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:step up,8 mile,rbd,rubi,sundjer bob,ren i stimpi
Ovde izaberite.step up,8 mile,rbd,rubi,sundjer bob,ren i stimpi
Mobilni Telefon/Kompjuter:mobilni telefon Deèko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:pamet Škola/Posao:skola Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:laz
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:da Da li mislite da ste zreli:ne Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... :slatka Nikad/a ne bih ... :odala druga/drugaricu Volela/o bih da ... :da budem predsednik zemlje Moj san je da ...:budem prva predsednica zemlje Ljudi su ... :neslozni Ljubav je ... :....hm.........svasta nesto Prijateljstvo je ... :najbolja stvar u zivotu,ali i najteza
Prekopirajte sve ovo i popounite leksikon.Baš me zanima vaše razmišljenje! I ja æu popuniti.
| |
| | | Jeka & Ucker
Áðî¼ ïîðóêà : 27 Age : 29 Location : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Registration date : 02.06.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Wed Jun 04, 2008 6:39 am | |
| 1.Ime i nadimak:Jelena *Jeca,Jeka,Mawena,Bebili* 2.Datum roðenja:02.11.1994. 3.Vaša omiljena boja i broj:pink 4 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:ne/tigar 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:?/tenis 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:Sweepess Limonade/rizoto 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:da 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:ceo izgled kao swi ljudi 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:?/Pzi sta zelis mozda ti se i ostwari 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:Prica o Pepeljuzi/Rebelde/Shrek
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:Kompjuter Deèko/Devojka / Prijateljstvo:Prijateljstwo Sladoled/Torta:Torta Lepota/Pamet:Pamet Škola/Posao:Skola Film/Serija:Serija Ruža/Orhideja:RUZA Laž/Licemerje:laz
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:DA Da li ste nekada dobili ukor:NE Da li mislite da ste zreli:DA Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:DA-NE Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA Da li ste licemerni:NE Da li ste iskreni:DA
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... :zaljubljena u Nikolu Nikad/a ne bih ... :ubila nekoga Volela/o bih da ... :se smuwam sa Nikolom Moj san je da ...:otputujem u Pariz i zawrsim Ekonomski fakultet i FDU Ljudi su ... :ljudi Ljubav je ... :ono so ja trenutno osecam Prijateljstvo je ... :ono sto imam sa best frendicom | |
| | | Ana Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 391 Age : 32 Location : Tu sam negde! Registration date : 09.06.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Sun Jun 15, 2008 4:56 am | |
| 1.Ime i nadimak:Ana....Annie 2.Datum roðenja:11.11.1991 3.Vaša omiljena boja i broj:Crna,Bela,Plava i broj 9 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:Imam jedno kuce(nemacki ovcar)i 4 maceta....A omiljena yivotinja mi je kuce 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:tenis 6.Vaše omiljeno piæe i jelo:piyya,spagete,vino, 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..:decka 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku:sve 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:Luiy Reinson 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ:Konacna destinacija 1,2,3 i Rebelde
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:Komp Deèko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:sve je dobro po malo Škola/Posao:skola Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:nista od toga
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da ali svi smo mi nekad lagali Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:da Da li mislite da ste zreli:ne Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam druyeljubiva osoba Nikad/a ne bih ukrala nesto Volela/o bih da upoynam sve sa foruma Moj san je da upoynam RBD Ljudi su najgori i najbolji.......... Ljubav je samo rec koja opisuje dosta toga Prijateljstvo je ... | |
| | | DiWa_RoCkA
Áðî¼ ïîðóêà : 253 Age : 29 Location : X siempre com mi alma Mayte! Besos! Registration date : 18.06.2008
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. Fri Jun 27, 2008 7:58 am | |
| 1.Ime i nadimak: Dunja, Duki, Dinjica, Duksi 2.Datum rodjenja:3.2.95. 3.Vaša omiljena boja i broj: Ljubicasta i crvena / 7 4.Imate li kuænog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: Imam, psa Bubicau, inace mi je omiljena z. pas 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: Balet (nije sport, al' ajde) / tenis 6.Vaše omiljeno piæe i jelo: Shveps i voda / Gibanica 7.Da li imate deèka/devojk,simpatiju ..: Ne 8.Šta prvo primetite na devojci/deèku: Oci i patike (salim se) 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: Keti Hopkins, F.B. Ker 10.Vaš omiljeni film,serija i crtaæ: Djavo nosi pradu / Just shoot me, North Shore / Winx Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: Komp Deèko/Devojka / Prijateljstvo: Friendship Sladoled/Torta: Torta Lepota/Pamet: Pamet Škola/Posao: Posao Film/Serija: Serija Ruža/Orhideja: Orhideja Laž/Licemerje: Laz
Da li cenite prijateljstvo: DA Da li mislite da ste iskrena osoba: DA Da li vam se desi da ponekad slažete: DA Da li ste nekada dobili ukor: NE Da li mislite da ste zreli: DA Da li ste komunikativni: DA Da li ste stidljivi: NE Da li volite da vam neko poklanja poklone: DA Da li ste licemerni: NE Da li ste iskreni: DA
Dopuni reèenicu ...
Ja mislim da sam ... : iskrena i vesela Nikad/a ne bih ... :ubila i sl. Volela/o bih da ... : postanem poznata pevacica Moj san je da ...: -ll- Ljudi su ... : gluplji od ziwotinja haha Ljubav je ... : ljubav pokrece swet Prijateljstvo je ... : swe
| |
| | | Sponsored content
| Íàñëîâ: Re: ..:Leksikon:.. | |
| |
| | | | ..:Leksikon:.. | |
|
| Permissions in this forum: | Íå ìîæåòå îäãîâîðèòè íà òåìå ó îâîì ôîðóìó
| |
| |
| |